–  بر اساس عقاید دینی، فرهنگی و مستندات علمی بهداشتی پسران باید ختنه شوند. زمان مناسب ختنه اغلب طی ماه اول تولد است.

– اگر کودک به دلیل بیماری بستری است یا پزشک توصیه به تأخیر در ختنه کرده، می توان زمان ختنه را تا بر طرف شدن مشکلات به تأخیر انداخت.

– ختنه به دو روش کلی بستن حلقه یا ختنه با بریدن پوست انجام می شود. در روش بستن حلقه معمولا بعد از حدود یک تا دو هفته حلقه می افتد و طی این مدت پوست هم ترمیم شده است. در روش بریدن پوست، طی عمل پوست بریده شده و در صورت لزوم بخیه هایی زده می شود که این بخیه ها بعد از چند روز می افتند.

– چنانچه سابقه خانوادگی بیماری های خونریزی دهنده مانند هموفیلی دارید، قبل از ختنه با پزشک مشورت کنید.

– پس از انجام ختنه بهتر تا ۲۴ ساعت از استامینوفن (دو قطره به ازای هر کیلو وزن) استفاده کنید وآب به محل ختنه نخورد و پس از آن آب و حمام کودک بلامانع است و محل ختنه را با پماد تا افتادن حلقه و حتی چند روز پس از آن چرب نامید.

 – از دستکاری محل ختنه و استفاده از داروهای موضعی یا گیاهی بدون تجویز پزشک پرهیز کنید. طی چند روز اول بعد از ختنه ممکن است سر آلت زرد رنگ شده و بعد از چند روز و ترمیم زخم به رنگ قرمز پررنگ یا بنفش در آید که این تغییرات طبیعی است.

* در موارد زیر لازم است به پزشک مراجعه شود:

–  بروز خونریزی از محل بخیه که بیش از چند قطره در روز باشد

– شیرخوار نتواند ادرار کند. و شدیدا بی قرار باشد.

– تب شیر خوار و اطراف نوک آلت قرمزتر شود.

– ترشح چرکی

– حلقه زودتر از سه روز یا بعد از ده روز بیفتد.

– تورم شدید آلت

– بهتر است کودک بعد از ختنه در اولین فرصت ویزیت، محل ختنه توسط پزشک معاینه شود.

توجه: لطفا جهت دریافت وقت اینترنتی در روزهای کاری مطب از ساعت ۸ تا نهایتا ۸:۳۰ به سایت مراجعه نمایید. وقت دهی تلفنی از طریق تلفن گویای 02123048 دانلود اپلیکیشن درمانگاه داخلی تخصصی کودکان ایران